Video i foto galerije

Prošla događanja (članci)

Ljetna razbibriga 2017
Srijeda, 19 Srpanj 2017 20:50

 

U srijedu, 19.7.2017. g., aeroklub Osa sudjelovao je na manifestaciji grada Kutine pod nazivom Ljetna razbibriga. Svake se godine odazivamo na poziv Grada kako bi uljepšali našim malim Kutinjanima vruće ljetno popodne sa malo tehničkih aktivnosti koje oni svaki put do sada rado obavljaju u veselju.

Ove godine smo malo promijenili model natjecanja kako bi još više uključili djecu (i roditelje) u samu aktivnost izrade modela. Ove godine, posjetitelji i natjecatelji su radili papirnate modele aviona u mentorstvu D. Markalausa i D. Ozimca koji su im pokazali kako napraviti model i vježbati izbačaje za najduži let.

Nakon izrade modela i vježbi izbačaja, mladi Kutinjani pristupili su natjecanju u najdužem letu modela, a najboljima su uručene nagrade - medalje za prva 3 mjesta i 3 najmlađa natjecatelja, besplatna jednogodišnja članstva u AK Osa te tečajevi RC aeromodelarstva i letenja sa dronovima. Kao šećer na kraju, svaki natjecatelj je dobio na poklon mali slatki paket meda Pčelarstva Ozimec. Također, dodjeli poklona se pridružio i grad Kutina sa čokoladama i poklon paketima za najbolje natjecatelje.

 

Hvala našim dragim kutinskim mališanima i njihovim roditeljima što su se i ove godine družili sa nama!

Zahvaljujemo se i voditeljici projekta Ljetna razbibriga, gospođi Renati Vlahek, i gradu Kutini koji su omogućili ostvarenje ovog divnog druženja i dopunili nagrade najboljim natjecateljima.

 

Popis natjecatelja po rangu:

01. Matej Jurković
02. Matija Beg
03. Niko Radošević
04. Tin Radošević
05. Tara Abramović

 

06. Lorna Vasik
07. Dino Koločaj
08. Petra Haludek
09. Lucija Haludek
10. Klara Raić

 

11. Mario Chen
12. Tena Abramović
13. Teo Radošević
14. Jakov Zavoral
15. Noa Pomper

 

16. Klara Božić
17. Borna Mikuličić
18. Franka Lacković
19. Marko Vasik
20. Vito Sviben

 

21. Nikola Božić
22. Lovro Vasik
23. Nika Vasik
 
 

* Ako je nekome pogrešno napisano ime, molimo da nas kontaktirate preko podstranice Vaši komentari kako bi ispravili pogrešku

 

 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 13 

(od 19.3.2013.)