Video i foto galerije

Prošla događanja (članci)

Aktivnosti aerokluba OSA
Četvrtak, 10 Listopad 2013 11:49

 

Dragi prijatelji, posjetitelji naše stranice,

 

Želja nam je dočarati Vam ugodne trenutke druženja u aeroklubu OSA te aktivnosti vezane za to.

Svake srijede prostorije kluba postaju pretijesne, što nam je drago, jer ovi mladi ljudi svojim brojem dokazuju svrhu postojanja kluba.

Trenutačno, mentor Darko Ozimec vodi malu školu modelarstva za učenike osnovnih škola sa 9 polaznika, a mi stariji sudjelujemo u pomoći RC (Radio Controlled) početnicima modelarstva u izradi RC zrakoplova tipa Zagi, najednostavnijeg tipa zrakoplova kojeg izrađujemo pomoću CNC stroja kojeg su izradili naši članovi.

 

Škola modelarstva  Škola modelarstva  Škola RC letenja

 

Na letjelištu u Voloderu sastajemo se kad god to vremenski uvjeti dozvoljavaju (najviše vikendom) i tada sve naše brige i problemi nestaju u trenu jer se uz dobro društvo i ugodnu atmosferu prepuštamo uživanju u letenju što modelima, što pravim zrakoplovima, a i poneki crash (pad modela) ne pada nam teško. Nađe se tu nešto i za pojesti i popiti, a uz sve to vrijeme leti brže od zrakoplova.

 

Letenje uz kobase  Letenje uz kobase  Letenje uz kobase

 

Sudjelujemo isto tako na brojnim natjecanjima, aeromitinzima te drugim manifestacijama vezanim za modelarstvo i zrakoplovstvo.

 

Schweighofer  Schweighofer  Schweighofer

 

Pozivamo Vas ako imate slobodnog vremena, a zanima Vas modelarstvo i zrakoplovstvo, javite nam se srijedom od 18 sati u Crkvenoj 46, Kutina, slobodno otvorite naša vrata i zavirite u naš svijet, naći ćete sigurno nešto i za sebe.

 

Dani otvorenih vrata udruga  Dani otvorenih vrata udruga  Dani otvorenih vrata udruga

 

Aeroklub OSA

 


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 13 

(od 19.3.2013.)