Video i foto galerije

Druženja i letenja

Prošla događanja (članci)

Vaši komentari i pitanja

Indoor Open Čeminac F1N 2018
Srijeda, 07 Ožujak 2018 20:05

 

U subotu 03.02.2018. u dvorani osnovne škole Čeminac održano je 8. međunarodno natjecanje zrakoplovnih modelara 11. Indoor Open Čeminac u organizaciji aerokluba "Osijek" i CTK "Čeminac" na kojem je sudjelovalo 72 natjecatelja iz Srbije i Hrvatske u dvije kategorije.

Kutinski modelari nastupili su s tri natjecatelja i postigli zapažene rezultate. Naš Darko Ozimec je u ukupnom poretku u kategoriji F1N-150 modela, koji se startaju pomoću gumice, osvojio treće mjesto iza Igora Niševića dok je prvi bio Vilim Zobec AK "Karlovac".

Naš junior Antonio Ozimec je u istoj kategoriji u juniorskoj konkurenciji zauzeo prvo mjesto ispred Zobec Borne AK karlovac i trećeplasiranog Grubič Đorđe iz AK Nove Pazove.

U kategoriji F1N modeli raspona krila 700 mm, Antonio Ozimec u juniorskoj konkurenciji osvojio je drugo mjesto iza Grubič Đorđa AK "Nova Pazova".

 

Na istom natjecanju podijeljene su nagrade za Kup Hrvatske 2017. godine gdje natjecatelji Aerokluba Ose postižu najbolja postolja.

U ukupnom poretku F1N-150, od 48 natjecatelja, naš natjecatelj Darko Ozimec postiže prvo mjesto ispred Vilima Zobeca Ak Karlovac i Alena Tucmana AK Zaprešić.

U ukupnom poretku Kupa Hrvatske u klasi F1N, od ukupno 27 natjecatelja, naša nada Antonio Ozimec zauzima treće mjesto iza Damira kosira MK Zaprešić i Vilima Zobeca AK Karlovac.

U klasi Junior F1N, naš  Antonio Ozimec odnosi prvo mjesto ispred Tucman Alena MK Zaprešić i trećeplasiranog Kelam Rupčić iz AK Osijek.

 

Čestitamo našim najboljim natjecateljima Hrvatske!

 

 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

(od 19.3.2013.)